پیامک جعلی «شما برنده شده اید»

در یکی از این شگردها به تازگی پیامک هایی برای مشترکان تلفن همراه ارسال شده که آنها را به عنوان یکی از برندگان جشنواره طرح هزاران لبخند همراه اول معرفی کرده. نمونه متن ارسالی به شرح زیر می باشد:

مشترک گرامی شما برنده مبلغ ۳/۰۰۰/۰۰۰ ریال در طرح هزاران لبخند همراه اول شده اید. لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر از نحوه دریافت با شماه ***** تماس حاصل فرمایید.

ارسال شده توسط کلاهبردار


که پس از برقراری تماس از وی خواسته می شود مشخصات خود را از قبیل نام و نام خانوادگی و شماره ملی و … را برای آنها ارسال نماید. بعد از ارسال مشخصات پیامکی مبنی بر صحت اطلاعات ارسالی و همسان بودن با اطلاعات فرد برنده برای او ارسال می شود و از وی خواسته می شود جهت واریز مبلغ، شماره حساب، شماره کارت، رمز دوم و دیگر مشخصات بانکی را برای آنها ارسال نماید. در این مرحله است که کلاهبرداری صورت می گیرد.

پیامک جعلی «به این کارت بزن»

در این روش با ارسال انبوه پیامک به شماره‌ همراه مشتریان تلفن همراه با این مضمون «بزن به این کارت» همراه با یک شماره کارت، آنان را دچار اشتباه می‌کنند، فریب خوردگان هم اگر در همان لحظه قصد واریز مبلغی را به حساب کسی داشته باشند به اشتباه پول را به حساب فرد کلاهبردار واریز می‌کنند.

کلاهبرداری با پیامک «بزن به این کارت»

پیامک جعلی «یک گنج پیدا کردم لطفا کمکم کنید»

سلام من سیداحمد بختیاری عشایرچادرنشین منتقه ازناهستم حقیقت چند وقت پیش برادرم با گوسفندا پایین تپه مقداری وسیله قدیمی داخل کوزه پیدا کرده 1012 سکه با دوتا مجسمه مادرم سید است شماره شما را به قرآن استخاره کردیم خوب آمد اگرمیتونی آنهارا برامون بفروش اما تورا به امام حسین قسم به کسی چیزی نگویید زنگ بزن

ارسالی از طرف کلاهبردار گوزه یاب و گنچ یاب
سلام من سیداحمد  بختیاری عشایرچادرنشین  منتقه ازناهستم حقیقت چند وقت پیش برادرم  با گوسفندا پایین تپه مقداری وسیله قدیمی داخل کوزه پیدا کرده 1012 سکه با دوتا مجسمه مادرم سید است شماره شما را به قرآن استخاره کردیم خوب آمد اگرمیتونی آنهارا برامون بفروش  اما تورا به امام حسین قسم به کسی چیزی نگویید زنگ بزن

پیامک جعلی «یارانه شما قطع شد»

یکی از انواع این کلاهبرداری‌های پیامکی است که با مضمون قطع رایانه به برخی از کاربران ارسال شده و با هدایت آنها به یک وب‌سایت جعلی، اطلاعات بانکی‌شان را درخواست کرده است.

در این راستا، محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در توئیتر خود نوشته است: اخیراً پیامکی از سوی کلاهبرداران به ۷۸ هزار نفر ارسال شده که با خبر جعلی قطع‌شدن یارانه، اطلاعات آن‌ها را به سرقت ببرند. وزارت‌ICT و پلیس‌فتا سریعاً متوجه شدند و با بستن سرشماره و سایت کلاهبردار، اطلاع‌رسانی‌های لازم پیامکی را انجام دادند.

پیامک جعلی کلاهبرداری - یارانه شما قطع شد

«پیامک ارسالی با عنوان قطع رایانه شما جعلی و به قصد سرقت اطلاعات کارت بانکی شما بوده است، در صورت ورود به سایت سریعاً نسبت به تغییر رمزهای کارت (به‌ویژه رمز دوم) خود اقدام کنید.»

اینستاگرام محمدجواد آذری جهرمی – وزیر ارتباطات

Tags:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *